Hvem

Mit navn er Bogi Øregaard. Jeg er oprindeligt født på Færøerne, men har stort set boet hele mit liv i Danmark og Sverige. Med over 8 års erfaring indenfor e-Commerce, har jeg opbygget en stor viden og erfaring indenfor digitale strategier, web-løsninger og online markedsføring.

Jeg har bl.a. været ansvarlig for alle digitale aktiviteter for to af Danmarks største og mest velkendte tøjbrands og kender til de mange muligheder og udfordringer en virksomhed kan stå overfor og jeg formår, at få virksomheder til at udnytte deres fulde online potentiale. Måske får din virksomheds eksisterende webløsning ikke så meget målrettet trafik, som den kan. Måske er din virksomhed for dårlig til at konvertere trafikken til kunder og signups? Måske har din virksomhed slet ikke et website i dag?

Dialogmarkedsføring er i stigende grad digital. Virksomheder driver deres dialog via web, social, mobil og e-mail frem for de klassiske medier. Men for at opnå en god effekt skal løsningerne i høj grad være automatiserede og integrerede med kundens systemer og organisation. Værdiskabende dialog stiller derfor krav om både dyb teknologisk forståelse og kommunikation.

Jeg ved hvor svært det kan være at finde de rette interne ressourcer og eksterne eksperter. Det kan være en udfordring at budgettere og måle, hvor stor forretningsmæssig værdi en given online aktivitet skaber og ikke mindst hvad det koster i både investeringer og drift.

Alt dette og meget mere kan jeg hjælpe din virksomhed med. Mit motto er, at jeg ikke laver løsninger, jeg ikke selv ville købe og det er nøglen til Userfriendly.dk’s succes.

bogi-oeregaard-userfriendly
  • Skills - Digital strategi, eCommerce, Online marketing, Sociale medier, Web analytics, Webdesign, Online retail
  • Udstyr - Macbook Pro, iPad Air, iPhone 5S
  • Mine Likes - Flinke og sjove mennesker, film, musik, mode og design
  • Mine Dislikes - Sure mennesker, gamle madpakker og regninger
Kontakt Bogi